Hvem er jeg?

Velkommen hit!

Jeg er Lise Brevik født og oppvokst ute ved trondheimsfjorden. Dere fleste vet godt hvem jeg er fra før av , men en av mine lidenskaper er å gå ute ved landeveien, traske i timesvis i fjellet, bare være ved havet , i villmarka, eller ute i de dypeste skogene.
Jeg er også en kristen, men samtidig respekterer jeg at alle andre må FÅ lov til og leve sine liv selv hvilken legning de har. Hvordan kan jeg kalle meg en kristen da? vet jeg mange ville tenke, men jeg har litt vanskeligheter med at «min» gud går rundt og dømmer oss, men at han er en gud som elsker alle! jeg tenker at gud elsker dem som også har en annen legning , eller en annen tro like høyt som han elsker meg. Jeg tror ikke han er en gud som gjøres forskjell på folk.

Når Gud ser på oss menneskene, så ser han at alle er skapt forskjellig. Ingen er helt like, selv om noe tvillinger ser veldig like ut, så er de ikke det. Det som er så fint, er at Gud ikke gjør forskjell på noen. Han er like glad i oss alle, uansett hvordan vi ser ut eller hvem vi er!

Jeg respekterer også hvis du tror på et kjempestort univers, eller Allah, eller hva enn det måtte være. For vi er mennesker og jeg syntes vi må lære oss å respektere hverandre NÅ <3

Jeg vet ikke hvor mye jeg kommer til å dele om min tro , for det er så mange som har sine sterke meninger hva som er galt og riktig så jeg holder troen heretter til meg selv, jeg har i hvert fall luftet litt av min mening på troen! Jeg har også hatt en veldig lang bloggpause , ettersom ikke alt har vært like enkelt, i det siste, så er jeg kommet tilbake nå med ny motivasjon og mye mer lyst til å bare starte og skrive på et nytt innlegg å poste her til dere, jeg har savnet dere, å håper alt er bra med dere? jeg vet jeg ikke har vært enkel å følge, men nå kommer alt til å bli helt annerledes. Tro meg og jeg gleder meg skikkelig til å komme i gang nå.

Det er fult lov til å ta kontakt med meg hvis du lurer på noe eller om du bare har lyst til å ta av en prat, så er jeg her alltid. Tusen takk for at du stakk innom, du er veldig velkommen tilbake her igjen!


Looking for Something?