Lise

Hei, så gøy at du klikket deg inn her og besøker siden min, det setter jeg så pris på! Jeg er jo som du allerede vet Lise og har fylt 29 år for andre gang, som jeg liker å kalle det. Jeg har prøvd å blogge på så mange andre plasser, men ender alltid opp her på WordPress , det er jo så foto vennlig og overskikkelig, rent og pent! Foto ligger hjertet mitt nært. Jeg har allerede planlagt eller holder på å planlegge foto turer til neste år – og jeg håper egentlig bare at dette året blir glemt og at vi får en FRED på covid 19. Jeg har så lyst til å reise sammen med kameraet mitt, men jeg holder meg hjemme for at jeg ikke er den som skal smitte andre.

Heldigvis har jeg fremdeles noen nye og bortgjemte bilder jeg ikke har redigert som jeg kan poste i mellom tiden når jeg venter på at jeg trygt kan reise igjen å oppleve annen natur, beliggenhet, ville dyr i villmarka som moskus, jerv, ugler og ørner, ja du vet de store dyrene… som jeg gleder meg! Jeg er også veldig glad i å traske ved landeveien, ved havet, dype skoger, villmarka, høye fjelltopper. I tillegg til at jeg har fotografi som en av mine største lidenskaper, elsker jeg også å skrive og formulere ord til setninger, så ord og tanker, kan det også bli her etterhvert, men hovedfokuset er jo så klart foto!

Jeg er også veldig takknemlig hvis du orker å gi meg tilbakemeldinger på bildene mine, det vil varme hjertet mitt og det er jo så hyggelig. Legg gjerne igjen din blogg adresse så skal jeg besøke deg også, så snakkes vi!

Du er alltid velkommen tilbake