Min egen lille «bedrift»

Alle vet vel nesten hvem jeg er nå? så mange bloggere jeg har kommet med i det siste, om og om igjen å har ikke klart og bestemme meg, men vet du ? dette kommer kanskje som et sjokk for dere, men det er her jeg merker at jeg føler meg hjemme. Her hvor jeg ikke har noen press på topplister, you name it, her hvor jeg kan senke skuldrene å la dette være en slags min lille «bedrift» hvor jeg selv kan bygge opp mitt egent bloggsamfunn/familie. Jeg tror jeg er inne i en 29 års fase i livet om at ikke alt handler om å bruke kreftene på å komme på toppliste nr 1. For meg nå er statistikk og hyggelige kommentarer det viktigste! 🙂

Det er heller ikke noen hemmelighet over at jeg elsker å skrive, formulere ord og tanker, rett fra hjertet , men foto tar også en stor plass i hjertet mitt, noe som selvsagt vil gjenspeile seg her også! Til deg som ikke kjenner meg, så er mitt opprinnelige navn Lise Brevik, men jeg har nylig piffet det opp med Emilie. Mellomnavnet som Oldemor hadde! Karen Emilie. Jeg syntes det var så fint, så jeg piffet det opp med Lise Emilie. Det klinget jo nesten like bra som Oldemors sitt navn.

Jeg har blitt veldig glad i wildlife fotografering, men er også veldig glad i landskaps bilder, både høyt og lavt. Jeg har over lenger tider «levd» på anti depressive medisiner og slitt med alvorlig sosial angst, men det går fremover og nå trapper jeg ned litt etter litt i håp om at jeg skal klare meg uten, så jeg kommer også til å dele noe om det senere for at jeg kanskje kan være til hjelp for andre. På bildene mine bruker jeg Canon Eos 7d som jeg har hatt i flere år nå, men jeg er så fornøyd med det at jeg ikke ønsker å skifte det ut helt enda. Jeg håper du som leser nå har lyst til å være en del av min bloggfamilie sånn at det å blogge her, ikke blir så fryktelig ensomt for meg!


Hvis du lurer på noe ta kontakt med meg på mail, eller legge igjen en kommentar i kommentarfeltet.
🙂

Del

7 Kommentarer

 1. 11/06/2020 / 7:10 am

  Det är så viktigt och bra att veta hur man egentligen känner så man är ärlig mot sig själv liksom! Du är verkligen superduktig på att fota så det är något jag tycker du borde lägga mycket energi på kram fina du!

 2. 12/06/2020 / 3:50 am

  Det ska bli spännande att följa dig Kram

 3. 12/06/2020 / 3:50 am

  Ok nu har jag sett lite av dina bilder också, magiska!

 4. 12/06/2020 / 4:13 am

  Jag håller med Emmas kommentar och du är verkligen grym på att fotografera <3 Kramis

 5. 12/06/2020 / 1:09 pm

  Kul att läsa och dina bilder är jättefina! Och vad konstigt att det är så, vet inte hur jag kan ändra det?!

 6. 12/06/2020 / 5:04 pm

  Håller med både Emma och Netti ❤️ Satsa på fotograferingen för du är superduktig! Kram!

 7. 15/06/2020 / 6:26 am

  Fokusera på det som får ditt hjärta att hoppa ett extra slag. Jag började blogga för första gången just för att jag ville ha en plats att dela mina bilder på. Det är så skönt när man inser att vara top 1 inte är prio. Det tar så mycket energi att försöka vara bäst på något hela tiden. Gör det för att det är kul och för att det är din passion! Det kommer man längst på! Kram!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *